EN LAGOM
ÄVENTYRARE

Jag är far till två fantastiska killar och jobbar som förstelärare på högstadiet i Sunne. Jag är lagom, d.v.s. “not extreme, not mainstream but Gullstream”. Som liten minns jag när vi i ett kompisgäng gick på bio och tittade på Tarzan och någonstans där väcktes nog drömmen om att upptäcka världen.

FRÅN SUNNE TILL ANDRA SIDAN JORDEN

Har gått grundskola i Sunne och gymansium i Torsby. Utbildade mig till lärare i Karlstad/Göteborg. Jag har 5 syskon. Intresserad bl.a av olika kulturer, möten med människor, friluftsliv, mental träning, inre/yttre resor och personlig utveckling. Som lärare har jag fått förmånen att besöka EU-parlamentet i Bryssel, med dåvarande elevråd. Jag trivs ute i naturen och vandrar en hel del. Förvisso har jag varit på andra sidan jorden men det finns fantastiska saker och platser att uppleva på hemmaplan.

UPPDRAG: ANTARKTIS

Jag har rest mycket och besökt alla kontinenter förutom Antarktis. När jag var i Nya Zeeland för drygt 25 år sedan, besökte jag ett museum om Antarktis. Jag bestämde mig att någon gång ska jag till denna frostbitna kontinent. Nu är det dags.

FÖLJ MIN RESA

Moderator, föreläsare och inspiratör

Jag är tillgänglig som moderator, föreläsare och berättar gärna om mina äventyr, vilka hinder jag stött på och hur jag tog mig över dem. Jag brinner för personlig utveckling och önskar att fler människor tog steget att upptäcka nya platser - både i världen och i sig själva.

Läs mer och boka