Utrusta mitt nästa äventyr

Du måste verkligen inte stötta mig ekonomiskt - jag kommer fortsätta äventyret oavsett - men vill, och kan, du får du gärna Swisha en slant.

Swish-nummer: 070-6810187

Jag var 22 år och en kul grej är när vi åkte tåg från Hong Kong till Sunne (med undantag för båt Helsingfors-Stockholm). Turen gick norrut i Kina (Xian och Terrakottaarmén), vidare till Peking där vi bla besökte den välkända kinesiska muren (som sägs synas från rymden). Därifrån mönstrade vi på Transibiriska järnvägen (runt Mongoliet), via världens djupaste insjö (Bajkalsjön), genom Sibirien mot Moskva, vidare till St Petersburg och sen Helsingfors. I Finland fick vi ta färja över till Stockholm och när jag hörde svensk radio i hytten kände jag mig hemma igen. Från vår huvudstad tog vi tåg till Sunne och det var fantastiskt att överraska våra föräldrar när vi anlände i vår hemby, eftersom vi inte sagt nåt exakt datum för hemkomst. Många förvånade ansikten och glada miner.